0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

JAUTĀJUMI UN ATBILDESKādu atbalstu var saņemt uzņēmēji?

Kādu atbalstu var saņemt uzņēmēji?

LĪDEREJautājums : Kādu atbalstu var saņemt uzņēmēji?

Uz jautājumu atbild biedrība Līdere

LĪDERE ir uzsākusi jaunu iniciatīvu – informatīvā materiāla „Finanšu un nefinanšu atbalsts uzņēmējiem” veidošana un ir apkopojusi  informāciju par to, kur meklēt atbalstu, ja vēlaties uzsākt savu uzņēmējdarbību, ja vēlaties piesaistīt finansējumu jauniem biznesa projektiem vai arī izmēģināt savus spēkus Eiropas Savienības finansējuma piesaistē.
Biedrības LĪDERE sagatavotajā materiālā  atradīsiet informāciju, kādos konkursos varat piedalīties ar savām biznesa idejām, kādas programmas tiek un tiks piedāvātas mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) sektora atbalstam.
Papildus tam, kas ne mazāk svarīgi, ir apkopota arī  informācija par organizācijām, kurās meklēt padomu un atbalstu gan valsts līmenī, gan nevalstiskā sektora līmenī.
Biedrības LĪDERE sagatavotajā materiālā apkopota aktuālā informācija par uzņēmējiem pieejamo finanšu un nefinanšu atbalstu,  ņemot vērā informāciju, kas bija pieejama līdz 06.09.2011.

Ar šo informāciju, kas regulāri tiek aktualizēta,  Jūs varat iepazīties šeit.

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
LĪDEREJautājums : Kādu atbalstu var saņemt uzņēmēji? Uz jautājumu atbild biedrība Līdere LĪDERE ir uzsākusi jaunu iniciatīvu - informatīvā materiāla „Finanšu un nefinanšu atbalsts uzņēmējiem” veidošana un ir apkopojusi  informāciju par to, kur meklēt atbalstu, ja vēlaties uzsākt savu uzņēmējdarbību, ja vēlaties piesaistīt finansējumu jauniem biznesa projektiem vai arī izmēģināt savus spēkus Eiropas Savienības finansējuma piesaistē. Biedrības LĪDERE sagatavotajā materiālā  atradīsiet informāciju, kādos konkursos varat piedalīties ar savām biznesa idejām, kādas programmas tiek un tiks piedāvātas mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) sektora atbalstam. Papildus tam, kas ne mazāk svarīgi, ir apkopota arī  informācija par organizācijām, kurās meklēt padomu un atbalstu gan valsts līmenī, gan nevalstiskā sektora līmenī. Biedrības LĪDERE sagatavotajā materiālā apkopota aktuālā informācija par uzņēmējiem pieejamo finanšu un nefinanšu atbalstu,  ņemot vērā informāciju, kas bija pieejama līdz 06.09.2011. Ar šo informāciju, kas regulāri tiek aktualizēta,  Jūs varat iepazīties šeit.