0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

JAUTĀJUMI UN ATBILDESAr kādiem argumentiem grāmatvedis var pierādīt, ka nav zinājis par uzņēmuma noziedzīgajām darbībām?

Ar kādiem argumentiem grāmatvedis var pierādīt, ka nav zinājis par uzņēmuma noziedzīgajām darbībām?

Atsaucoties uz eksperta sagatavoto atbildi “Kā rīkoties grāmatvedim, ja pret viņu izvirzīta apsūdzība par darba devēja izdarītajiem pārkāpumiem?”, plz.lv lasītājs jautā : Kādi ir galvenie argumenti, ar kuriem varu pierādīt, ka nezināju par uzņēmuma noziedzīgajām darbībām? Uz jautājumu atbild Uldis Freidenfelds, advokātu biroja Loze & Partneri zvērināts advokāts. Diemžēl atbildēt uz šo jautājumu un sniegt savu viedokli un/vai komentārus ir ne tikai neiespējami, bet arī neatbilstoši advokāta ētikai. Nezinot lietas būtību visās niansēs un neredzot lietas materiālus, advokātam ir jāizvairās sniegt savu viedokli un padomus par lietas virzību. Tieši šī iemesla dēļ, atbildot lasītājam ar iepriekšējo komentāru (lūdzu skat. eksperta…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
Uldis FreidenfeldsAtsaucoties uz eksperta sagatavoto atbildi “Kā rīkoties grāmatvedim, ja pret viņu izvirzīta apsūdzība par darba devēja izdarītajiem pārkāpumiem?”, plz.lv lasītājs jautā : Kādi ir galvenie argumenti, ar kuriem varu pierādīt, ka nezināju par uzņēmuma noziedzīgajām darbībām? Uz jautājumu atbild Uldis Freidenfelds, advokātu biroja Loze & Partneri zvērināts advokāts. Diemžēl atbildēt uz šo jautājumu un sniegt savu viedokli un/vai komentārus ir ne tikai neiespējami, bet arī neatbilstoši advokāta ētikai. Nezinot lietas būtību visās niansēs un neredzot lietas materiālus, advokātam ir jāizvairās sniegt savu viedokli un padomus par lietas virzību. Tieši šī iemesla dēļ, atbildot lasītājam ar iepriekšējo komentāru (lūdzu skat. eksperta atbildi uz jautājumu “Kā rīkoties grāmatvedim, ja pret viņu izvirzīta apsūdzība par darba devēja izdarītajiem pārkāpumiem?”  šeit: http://www.plz.lv/?p=3670 -   red.), tika ieteikts griezties pie zvērināta advokāta pēc profesionālas palīdzības. Līdz ar to arī šobrīd, meklējot argumentus savai aizstāvībai, iesakām lasītājam griezties pēc profesionālas palīdzības pie zvērināta advokāta.