0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

PERSONĀLSSOCIĀLĀ AIZSARDZĪBARīgas domes Labklājības departaments aicina apmeklēt Atvērto durvju dienas

Rīgas domes Labklājības departaments aicina apmeklēt Atvērto durvju dienas

Rīgas domes Labklājības departaments no 23.aprīļa līdz 25.aprīlim rīko Atvērto durvju dienas, lai informētu rīdziniekus par Rīgas Sociālā dienesta dienas centru darbu un pieejamību, kā arī lai iepazīstinātu ar pansionātu darbu un sadzīves apstākļiem. Katru dienu no 23.-25.aprīlim no plkst.10.00-17.00 iedzīvotājus gaidīs Rīgas Sociālā dienesta dienas centri bērniem un pieaugušajiem. Katrs no dienas centriem (turpmāk - DC) piedāvās īpašu programmu, un aicinās arī līdzdarboties piedāvātajās aktivitātēs. Rīgas Sociālā dienesta dienas centri Pārdaugavas iedzīvotājiem: DC pilngadīgām personām "Ābeļzieds" (Dzirciema iela 24, dienas centrs ir pieejams arī cilvēkiem ratiņkrēslā), un DC bērniem un pusaudžiem "Skudrupūznis" (Vaidelotes ielā 13). Rīgas Sociālā dienesta dienas…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
Rīgas domes Labklājības departaments no 23.aprīļa līdz 25.aprīlim rīko Atvērto durvju dienas, lai informētu rīdziniekus par Rīgas Sociālā dienesta dienas centru darbu un pieejamību, kā arī lai iepazīstinātu ar pansionātu darbu un sadzīves apstākļiem. Katru dienu no 23.-25.aprīlim no plkst.10.00-17.00 iedzīvotājus gaidīs Rīgas Sociālā dienesta dienas centri bērniem un pieaugušajiem. Katrs no dienas centriem (turpmāk - DC) piedāvās īpašu programmu, un aicinās arī līdzdarboties piedāvātajās aktivitātēs. Rīgas Sociālā dienesta dienas centri Pārdaugavas iedzīvotājiem: DC pilngadīgām personām "Ābeļzieds" (Dzirciema iela 24, dienas centrs ir pieejams arī cilvēkiem ratiņkrēslā), un DC bērniem un pusaudžiem "Skudrupūznis" (Vaidelotes ielā 13). Rīgas Sociālā dienesta dienas centri Daugavas labā krasta iedzīvotājiem: DC bērniem un pilngadīgām personām "Kamene" (Salnas iela 2), DC pilngadīgām personām "Ābeļzars" (Avotu iela 31, dienas centrs ir pieejams arī cilvēkiem ratiņkrēslā), DC pilngadīgām personām "Rīdzene" (Brīvības iela 237/2), DC pilngadīgām personām "Ķengarags" (Aglonas iela 35/3), DC pilngadīgām personām "Kastanis" (Lomonosova iela1 k-19), DC bērniem un pilngadīgām personām "Vecmīlgrāvis" (Emmas iela 3). Dienas centri piedāvā brīvā laika attīstošu un saturīgu pavadīšanu, sociālo prasmju un iemaņu attīstošas nodarbības, atbalsta un pašpalīdzības grupu darbu, kultūras, sporta pasākumus un ekskursijas, nūjošanas nodarbības, TV , preses izdevumu un grāmatu pieejamību, tematiskās tikšanās ar vieslektoriem, māksliniekiem, kustību terapijas un vingrošanas nodarbības, rokdarbu, mākslas un citas radošās darbnīcas, interneta pieejamību, datorapmacību jebkuram vecumam, personību attīstošas spēles, un daudz un dažādus citus pasākumus. Visi rīdzinieki laipni aicināti iepazīties ar dienas centru darbu Atvērtajās durvju dienās! Visi Rīgas Sociālā dienesta pakalpojumi dienas centros bērniem un pieaugušajiem ir bez maksas! Ar Dienas centru nodarbību grafiku var iepazīties RD Labklājības departamenta mājas lapā: www.ld.riga.lv/Rīgas Sociālais dienests/Dienas centri. No 23.-25.aprīlim laikā no 10.00 - 14.00 rīdzinieki aicināti iepazīties ar ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas iestādēm (pansionāti), kurās iedzīvotāji var saņemt pašvaldības apmaksātus sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus:
  • Sociālās aprūpes centrs "Mežciems" (Malienas iela 3)
  • Sociālās aprūpes centrs "Gaiļezers" (Hipokrāta iela 6)
  • Sociālās aprūpes centrs "Stella maris" (Birzes ielā 54)
Pansionātā tiek nodrošināta dzīvesvieta ar sadzīvei nepieciešamo inventāru; ēdināšana 3 reizes dienā; veļa, apģērbs un apavi; reģistrācija pie ģimenes ārsta, ģimenes ārsta un citu speciālistu nozīmētā ārstēšanas plāna izpilde; brīvā laika pavadīšanas aktivitātes; kultūras pasākumi, kā arī pēc personas vēlēšanās tiek organizēta garīgā aprūpe atbilstoši personas konfesionālajai piederībai; ja nepieciešams, palīdzība personas individuālo sociālo problēmu risināšanā. Par visu vairāk interesentus informēs pansionāta sociālais darbinieks vai vadītājs. Vairāk informācijas RD Labklājības departamenta mājas lapā: www.ld.riga.lv.