0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

BIZNESSLatvijas darba devējiem iespēja piedalīties starptautiskā darba un integrācijas gadatirgū Polijā

Latvijas darba devējiem iespēja piedalīties starptautiskā darba un integrācijas gadatirgū Polijā

Polijas pilsētā Plockā, kas atrodas aptuveni 100 km no Varšavas, Sporta un atpūtas centrā „Orlen Arena” norisināsies „Starptautiskais darba un integrācijas gadatirgus”, kuru organizē Polijas nodarbinātības dienests un EURES (Eiropas valstu nodarbinātības dienestu tīkls). Plocka ir trešā lielākā pilsēta Mazovijas vojevodistē. Šajā reģionā ir salīdzinoši liels bezdarba līmenis, tā piemēram, Plockas apgabalā tas sastāda 17.2% un, atbilstoši statistikas datiem, ir vērojams, ka tieši šī reģiona iedzīvotāji ir vairāk mobili un labprātāk dodas darba gaitās ārpus valsts uz īsāku vai garāku periodu. Pasākums tiks plaši reklamēts vietējos, reģionālajos, nacionālajos un Eiropas medijos. Pieredze rāda, ka darba gadatirgus parasti apmeklē vairāki tūkstoši…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

darbiniekiPolijas pilsētā Plockā, kas atrodas aptuveni 100 km no Varšavas, Sporta un atpūtas centrā „Orlen Arena” norisināsies Starptautiskais darba un integrācijas gadatirgus, kuru organizē Polijas nodarbinātības dienests un EURES (Eiropas valstu nodarbinātības dienestu tīkls).

Plocka ir trešā lielākā pilsēta Mazovijas vojevodistē. Šajā reģionā ir salīdzinoši liels bezdarba līmenis, tā piemēram, Plockas apgabalā tas sastāda 17.2% un, atbilstoši statistikas datiem, ir vērojams, ka tieši šī reģiona iedzīvotāji ir vairāk mobili un labprātāk dodas darba gaitās ārpus valsts uz īsāku vai garāku periodu. Pasākums tiks plaši reklamēts vietējos, reģionālajos, nacionālajos un Eiropas medijos. Pieredze rāda, ka darba gadatirgus parasti apmeklē vairāki tūkstoši interesentu. Plānots, ka pasākumu apmeklēs arī Polijā dzīvojošie Latvijas valstspiederīgie - šie darba meklētāji var būt piemēroti uzņēmumam ar ārvalstīs iegūto darba pieredzi, zināšanām un prasmēm. Plockas nodarbinātības dienesta dati liecina, ka lielākais reģistrēto bezdarbnieku un darba meklētāju skaits vēlētos atrast darbu tādās profesijas kā tirdzniecības darbinieki, būvstrādnieki, pārtikas pārstrādes darbinieki, pavāri, mūrnieki, ekonomisti un atslēdznieki.

Polijas EURES komanda piedāvā darba devējiem reklamēt esošās vakances vietējā darba tirgū, kā arī informēt un atlasīt kandidātus darba intervijām.

 Pieteikumus dalībai jāsūta uz [email protected] līdz 2015.gada 31.augustam.

Dalība gadatirgū un EURES piedāvātie pakalpojumi ir bezmaksas. Ceļa un uzturēšanās izdevumi darba devējiem ir jāsedz pašiem.

 Darba devēji, kuriem ir interese piedalīties Polijas „Starptautiskajā darba un integrācijas gadatirgū” klātienē vai pastarpināti ar NVA/EURES konsultantu palīdzību, tiek laipni aicināti sazināties ar konsultantēm EURES jautājumos Ingu Gerasimovu un Agiju Krafti, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 64607807 vai 65435460.

 Piedalīšanās gadatirgū ir iespēja darba devējiem prezentēt savu uzņēmumu un vakantās vietas tajā, tikties klātienē un atrast piemērotus darbiniekus, kā arī dibināt jaunus kontaktus un meklēt sadarbības partnerus.