0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

BIZNESSAugustā reģionos notiks semināri par uzņēmējiem pieejamo atbalstu no ES fondiem un pārrobežu programmām

Augustā reģionos notiks semināri par uzņēmējiem pieejamo atbalstu no ES fondiem un pārrobežu programmām

Lai iepazīstinātu uzņēmējus ar pieejamo atbalstu no Eiropas Savienības (ES) fondiem un pārrobežu programmām jaunajā plānošanas periodā 2014. - 2020. gadam, Igaunijas-Latvijas programma, sadarbībā ar reģionālajiem ES informācijas un uzņēmējdarbības centriem un Centrālā Baltijas jūras reģiona informācijas punktu Rīgā, augustā organizē seminārus uzņēmējiem Vidzemē, Rīgā un Rīgas reģionā, kā arī Kurzemē. Semināros aicināti piedalīties mazo un vidējo uzņēmumu pārstāvji, kas pārrobežu sadarbībā ir ieinteresēti attīstīt jaunus produktus vai pakalpojumus un veikt kopīgas mārketinga aktivitātes. Aicināti piedalīties iestādes, uzņēmumi un organizācijas, kas ir ieinteresēti veicināt jaunu uzņēmumu izveidi un attīstīt jaunas biznesa idejas, kopā ar sadarbības partneriem organizējot kopīgus kursus, apmācības,…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

seminarsLai iepazīstinātu uzņēmējus ar pieejamo atbalstu no Eiropas Savienības (ES) fondiem un pārrobežu programmām jaunajā plānošanas periodā 2014. - 2020. gadam, Igaunijas-Latvijas programma, sadarbībā ar reģionālajiem ES informācijas un uzņēmējdarbības centriem un Centrālā Baltijas jūras reģiona informācijas punktu Rīgā, augustā organizē seminārus uzņēmējiem Vidzemē, Rīgā un Rīgas reģionā, kā arī Kurzemē.

Semināros aicināti piedalīties mazo un vidējo uzņēmumu pārstāvji, kas pārrobežu sadarbībā ir ieinteresēti attīstīt jaunus produktus vai pakalpojumus un veikt kopīgas mārketinga aktivitātes. Aicināti piedalīties iestādes, uzņēmumi un organizācijas, kas ir ieinteresēti veicināt jaunu uzņēmumu izveidi un attīstīt jaunas biznesa idejas, kopā ar sadarbības partneriem organizējot kopīgus kursus, apmācības, izaugsmes treniņus un pieredzes nodošanu biznesa uzsākšanai. Tāpat, aicinātas piedalīties uzņēmējdarbības atbalsta organizācijas, kuras ir ieinteresētas kopīgi sniegt informāciju par biznesa vidi kaimiņvalsts tirgū.

Cēsīs 6.augustā  notiks seminārs "Iespējas uzņēmējiem un uzņēmējdarbības attīstībai jaunajā ES fondu plānošanas periodā 2014.- 2020.gadam: pārrobežu sadarbības programmas, Ekonomikas ministrijas plānotais atbalsts, CFLA un ALTUM "

Cēsīs, Radošo industriju pop-up birojā, Lielā Skolas ielā 6, plkst. 13:00 - 16:00 tiks organizēts informatīvs seminārs , kurā ikviens interesents varēs uzzināt vairāk par Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmu un Centrālā Baltijas jūras reģiona pārrobežu sadarbības programmu, kādus atbalsta pasākumus uzņēmējiem plāno Ekonomikas ministrija, kā šajā plānošanas periodā notiks ES fondu projektu administrēšana un kādas funkcijas veiks Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA). Tāpat tiks sniegta informācija par atbalsta programmām uzņēmējiem, ko piedāvā attīstības finanšu institūcija "ALTUM".

Informatīvajā seminārā aicinām piedalīties mazo un vidējo uzņēmumu pārstāvjus, kā arī iestādes, uzņēmumus un organizācijas, kas atbalsta un veicina uzņēmējdarbības attīstību, organizējot kursus, apmācības, pieredzes nodošanu biznesa uzsākšanai un izaugsmes treniņus esošajiem vai topošajiem uzņēmējiem.

Dalība seminārā ir bez maksas. Informatīvajam semināram lūgums pieteikties līdz 6.augstam, reģistrējoties šeit.

Semināra programma.

 
Rīgā 14.augustā notiks seminārs "Iespējas uzņēmējiem un uzņēmējdarbības attīstībai jaunajā ES fondu plānošanas periodā 2014.-2020.gadam: pārrobežu sadarbības programmas" Biroju centra "Ostas Skati" (Matrožu iela 15, Ķīpsalā, Rīgā) konferenču zālē plkst. 11.00 notiks informatīvs seminārs , kuru organizē Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programma, Centrālā Baltijas jūras reģiona programmas nacionālais kontaktpunkts Latvijā un Rīgas plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas un uzņēmējdarbības centrs.Seminārā tiks prezentētas atbalsta iespējas, ko piedāvā pārrobežu sadarbības programmas jaunajā ES plānošanas periodā no 2014. līdz 2020.gadam. Ikviens interesents varēs uzzināt vairāk par Igaunijas-Latvijas un Centrālā Baltijas jūras reģiona pārrobežu sadarbības programmām, par plānotajiem projektu konkursiem un atbalsta veidiem uzņēmējiem un uzņēmējdarbības sekmēšanai. Sadarbības pieredzē ar Igauniju dalīsies uzņēmējdarbības projekta EstLat Pharma ieviesējs AS Grindeks un tūrisma projekta Riverways pārstāvji.

Informatīvajā seminārā aicināti piedalīties mazo un vidējo uzņēmumu pārstāvjus, kas pārrobežu sadarbībā ir ieinteresēti attīstīt jaunus produktus vai pakalpojumus un veikt kopīgas mārketinga aktivitātes. Aicinām piedalīties iestādes, uzņēmumus un organizācijas, kas pārrobežu sadarbības ietvaros ir ieinteresēti veicināt jaunu uzņēmumu izveidi un attīstīt jaunas biznesa idejas, kopā ar sadarbības partneriem organizējot kopīgus kursus, apmācības, izaugsmes treniņus un pieredzes nodošanu biznesa uzsākšanai. Tāpat, aicinām piedalīties uzņēmējdarbības atbalsta organizācijas, kuras ir ieinteresētas kopīgi sniegt informāciju par biznesa vidi kaimiņvalsts tirgū.

Dalība seminārā ir bez maksas. Lūgums pieteikties līdz 11.augustam, http://ej.uz/seminars_Ostas_skati.

Semināra programma

Kuldīgā 27.augustā notiks Informācijas diena uzņēmējiem, programma un reģistrācijas tiks publicētas pēc 3.augusta.

Igaunijas-Latvijas programmas 2014.-2020.gadam mērķis ir stiprināt sadarbību starp Igaunijas un Latvijas reģioniem, sasniedzot šādus stratēģiskos mērķus: aktīva un pievilcīga uzņēmējdarbības vide, tīra un augstvērtīga dzīves vide, labāks mazo ostu tīkls un integrēts darba tirgus. Plašāka informācija - www.estlat.eu.

Centrālā Baltijas jūras reģiona programmas ietvaros 2014.-2020. gadā ir iespējams saņemt finansiālu atbalstu konkurētspējīgas ekonomikas, ilgtspējīgas kopīgu resursu izmantošanas, transporta, preču un cilvēku plūsmas, kā arī mazo ostu pakalpojumu uzlabošanas, kvalificēta un sociāli iekļaujoša reģiona attīstīšanas aktivitātēm. Plašāka informācija - www.centralbaltic.eu.

Rīgas plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas un uzņēmējdarbības centra darbības mērķis ir paaugstināt ES fondu finansējuma apguves efektivitāti un sniegt atbalstu uzņēmējdarbības aktivitāšu veicināšanai Rīgas plānošanas reģiona pašvaldībās, nodrošinot bezmaksas konsultācijas uzņēmējiem, pašvaldībām, nevalstiskām organizācijām jautājumos, kas saistīti ar ES fondu līdzekļu piesaisti un apgūšanu projektu ideju īstenošanai. Plašāka informācija - www.esfinanses.lv.