0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

NODOKĻIMikrouzņēmuma nodokļa režīma izmaiņas nākamgad vēl varētu nestāties spēkā

Mikrouzņēmuma nodokļa režīma izmaiņas nākamgad vēl varētu nestāties spēkā

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) paudusi gandarījumu, ka  24.novembrī Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija pieņēmusi atbildīgu lēmumu, atsakoties no ieceres no nākamā gada aizliegt sadarboties ar juridiskām personām un uz laiku atliekot nozaru saraksta ieviešanu. LTRK uzskata, ka piektdien ministru prezidentes Laimdotas Straujumas paustais solījums par mikrouzņēmumu nodokļa režīma saglabāšanu esošajā veidolā, ir izpildīts, ko apliecināja arī Saeimas atbildīgās komisijas lēmums. "Esam gandarīti, ka deputāti ieklausījās un atbalstīja LTRK iniciatīvu, kas paredz vispirms sagatavot tā saukto "start up" jeb iesācējuzņēmumu likumu, atrast veidu kā atbalstīt mazo biznesu, piemēram, laukos esošu viesu namu vai kafejnīcu, lai pēc tam pārskatītu…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

mikro2Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) paudusi gandarījumu, ka  24.novembrī Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija pieņēmusi atbildīgu lēmumu, atsakoties no ieceres no nākamā gada aizliegt sadarboties ar juridiskām personām un uz laiku atliekot nozaru saraksta ieviešanu.

LTRK uzskata, ka piektdien ministru prezidentes Laimdotas Straujumas paustais solījums par mikrouzņēmumu nodokļa režīma saglabāšanu esošajā veidolā, ir izpildīts, ko apliecināja arī Saeimas atbildīgās komisijas lēmums. "Esam gandarīti, ka deputāti ieklausījās un atbalstīja LTRK iniciatīvu, kas paredz vispirms sagatavot tā saukto "start up" jeb iesācējuzņēmumu likumu, atrast veidu kā atbalstīt mazo biznesu, piemēram, laukos esošu viesu namu vai kafejnīcu, lai pēc tam pārskatītu mikrouzņēmumu nodokļu režīmu kopumā," saka LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Viņš arī norāda, ka, runājot līdzībās, līdzšinējās Finanšu ministrijas darbības liecināja par to, ka vispirms jānojauc māja, kurā vēl dzīvo cilvēki, lai pēc tam domātu par jaunas ēkas būvniecību, kas ir pilnīgs absurds. "Ir skaidrs, ka rīcībai jābūt atbildīgai, kur sākotnēji tiktu piedāvāti adekvāti risinājumi un likuma regulējumi, lai pēc tam pārskatītu esošo mikrouzņēmumu nodokļa režīmu," piebilst J.Endziņš.