0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

VISI RAKSTIVID vadība piedalās gadskārtējā žurnāla “Bilance” konferencē

VID vadība piedalās gadskārtējā žurnāla “Bilance” konferencē

Šodien, 27. novembrī, Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore Ināra Pētersone, ģenerāldirektora vietniece nodokļu jomā Dace Pelēkā un Nodokļu pārvaldes Informācijas sistēmu atbalsta daļas pārstāvis Dzintars Students piedalās gadskārtējā žurnāla “Bilance” konferencē “Aktuālākās uzskaites un finanšu pārvaldības problēmas un to risinājumi”. VID vadītāja I.Pētersone savā prezentācijā informēs par nodokļu maksātāju saistību izpildes uzvedībai atbilstošu VID rīcību, bet D.Pelēkā sniegs ieskatu biežākajos nodokļu maksātāju pārkāpumos. Savukārt Dz.Students vērsīs uzmanību uz VID konstatētajām kļūdām un problēmām, pieņemot un apstrādājot nodokļu maksātāju iesniegtos dokumentus VID elektroniskajā deklarēšanas sistēmā (EDS), kā arī informēs, kādi jaunumi jau ir ieviesti EDS un kādus sistēmā vēl plānots īstenot…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

BibliotekaŠodien, 27. novembrī, Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore Ināra Pētersone, ģenerāldirektora vietniece nodokļu jomā Dace Pelēkā un Nodokļu pārvaldes Informācijas sistēmu atbalsta daļas pārstāvis Dzintars Students piedalās gadskārtējā žurnāla “Bilance” konferencē “Aktuālākās uzskaites un finanšu pārvaldības problēmas un to risinājumi”.

VID vadītāja I.Pētersone savā prezentācijā informēs par nodokļu maksātāju saistību izpildes uzvedībai atbilstošu VID rīcību, bet D.Pelēkā sniegs ieskatu biežākajos nodokļu maksātāju pārkāpumos.

Savukārt Dz.Students vērsīs uzmanību uz VID konstatētajām kļūdām un problēmām, pieņemot un apstrādājot nodokļu maksātāju iesniegtos dokumentus VID elektroniskajā deklarēšanas sistēmā (EDS), kā arī informēs, kādi jaunumi jau ir ieviesti EDS un kādus sistēmā vēl plānots īstenot līdz šī gada beigām.

Konferences dalībniekiem būs iespēja arī uzdot jautājumus ikvienam referentam.

Konferences mērķis ir novērtēt, analizēt un diskutēt par pašlaik aktuālāko, kas ir svarīgs uzņēmumiem un iestādēm saistībā ar grāmatvedības uzskaiti, nodokļiem, finansēm un to pārvaldību.

Konferences ietvaros notiks arī balvas “Gada Grāmatvedis 2015” un balvas “Par mūža ieguldījumu” svinīgā pasniegšana.

Konference šogad notiek Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, Ziedoņa zālē.  Konferences dienaskārtība un plašāka informācija pieejama izdevniecības mājaslapā.