0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

BIZNESSVID aicina uzņēmējus 3.decembrī piedalīties Muitas un uzņēmēju konsultatīvās padomes paplašinātajā sanāksmē

VID aicina uzņēmējus 3.decembrī piedalīties Muitas un uzņēmēju konsultatīvās padomes paplašinātajā sanāksmē

Valsts ieņēmumu dienests (VID) aicina uzņēmējus 3.decembrī plkst.10.00 piedalīties Muitas un uzņēmēju konsultatīvās padomes paplašinātajā sanāksmē, kuras laikā būs iespēja iepazīties ar Eirāzijas Ekonomiskās savienības un Krievijas muitas likumdošanas aktualitātēm. Eirāzijas Ekonomiskās komisijas pārstāvji sanāksmē informēs uzņēmējus par jauno Eirāzijas Ekonomiskās savienības Muitas kodeksu, sniegs informāciju par galvenajām izmaiņām, esošajiem un plānotajiem vienkāršojumiem un atvieglojumiem, kas paātrina muitošanas procesu. Savukārt Krievijas Federācijas Federālā muitas dienesta pārstāvis informēs sanāksmes dalībniekus par Krievijas muitas likumdošanas aktualitātēm, kā arī par TIR sistēmas piemērošanu Krievijā. Sanāksmes norises vieta: VID administratīvā ēka Rīgā, Talejas ielā 1, 1.stāva konferenču zālē (pa kreisi aiz Informācijas centra). Dalību sanāksmē pieteikt līdz š.g. 1.decembrim, sazinoties ar VID Muitas pārvaldi (tālr. 67120978, 67120967, 26147639, e-pasts [email protected]).


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

VID2015Valsts ieņēmumu dienests (VID) aicina uzņēmējus 3.decembrī plkst.10.00 piedalīties Muitas un uzņēmēju konsultatīvās padomes paplašinātajā sanāksmē, kuras laikā būs iespēja iepazīties ar Eirāzijas Ekonomiskās savienības un Krievijas muitas likumdošanas aktualitātēm. Eirāzijas Ekonomiskās komisijas pārstāvji sanāksmē informēs uzņēmējus par jauno Eirāzijas Ekonomiskās savienības Muitas kodeksu, sniegs informāciju par galvenajām izmaiņām, esošajiem un plānotajiem vienkāršojumiem un atvieglojumiem, kas paātrina muitošanas procesu. Savukārt Krievijas Federācijas Federālā muitas dienesta pārstāvis informēs sanāksmes dalībniekus par Krievijas muitas likumdošanas aktualitātēm, kā arī par TIR sistēmas piemērošanu Krievijā. Sanāksmes norises vieta: VID administratīvā ēka Rīgā, Talejas ielā 1, 1.stāva konferenču zālē (pa kreisi aiz Informācijas centra).

Dalību sanāksmē pieteikt līdz š.g. 1.decembrim, sazinoties ar VID Muitas pārvaldi (tālr. 67120978, 67120967, 26147639, e-pasts [email protected]).