0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

BIZNESSAicina iepazīties ar kopstrādņu projekta ieviešanu Latvijā

Aicina iepazīties ar kopstrādņu projekta ieviešanu Latvijā

Sociālās inovācijas centrs 13. septembrī aicina visus interesentus uz pasākumu “Kopstrāde Latvijā – izaicinājumi un iespējas” (“Coworking in Latvia – challenges and possibilities” , kas veltīts kopstrādņu tīkla izveides un sekmīgas darbības iespējām Latvijā. Ar vairāk nekā 1600 kopstrādnēm (coworking)  visā Eiropā, kopstrādnes ir viena no  sabiedrībā straujāk augošajām tīklveida kustībam. Katru gadu šo organizāciju skaits pasaulē pieaug, pašlaik sasniedzot aptuveni  3000 vienības. Kopstrādnes ir efektīvs uzņēmējdarbības atbalsta rīks, tāpēc ar dažādām aktivitātēm ir plānots pielietot kopstrādnes kā atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai. Projekts risinās konkrētas problēmas, kas saistītas ar bezdarbu un pašnodarbinātības jauniešu vidū. Galvenās no tām ir nepieciešamība samazināt ekonomiskās…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

kopdarbs logoSociālās inovācijas centrs 13. septembrī aicina visus interesentus uz pasākumu “Kopstrāde Latvijā – izaicinājumi un iespējas” (“Coworking in Latvia – challenges and possibilities” , kas veltīts kopstrādņu tīkla izveides un sekmīgas darbības iespējām Latvijā.

Ar vairāk nekā 1600 kopstrādnēm (coworking)  visā Eiropā, kopstrādnes ir viena no  sabiedrībā straujāk augošajām tīklveida kustībam. Katru gadu šo organizāciju skaits pasaulē pieaug, pašlaik sasniedzot aptuveni  3000 vienības.

Kopstrādnes ir efektīvs uzņēmējdarbības atbalsta rīks, tāpēc ar dažādām aktivitātēm ir plānots pielietot kopstrādnes kā atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai.

Projekts risinās konkrētas problēmas, kas saistītas ar bezdarbu un pašnodarbinātības jauniešu vidū. Galvenās no tām ir nepieciešamība samazināt ekonomiskās darbības uzsākšanas izmaksas (biroja īre, sekretariāta izmaksas, sanāksmju telpa, IKT rīki u.c.), kā arī nepieciešamību cīnīties ar  izolācijas sajūtu, sniedzot  brīvas pārvietošanās iespējas Eiropā.

Pasākums norisināsies Days Hotel Riga konferenču telpās latviešu un angļu valodā, un tajā uzstāsies pašmāju nevalstisko organizāciju un pašvaldību pārstāvji, kas dalīsies zināšanās un pieredzē par veiksmīgu sadarbību kopstrādes sekmēšanai, kā arī tiks demonstrētas mūsu ārzemju partneru video-prezentācijas par kopstrādes veiksmes piemēriem ārvalstīs. Pasākuma dalībnieki varēs dalīties ar savām idejām diskusijas laikā.
Īpaši tiek aicināti uz pasākumu pašvaldību, nevalstisko organizāciju un jauniešu organizāciju pārstāvji, lai papildinātus zināšanas un pieredzi kopstrādes attīstīšanā un popularizēšanā savā pašvaldībā/novadā.
Noslēgumā, iepriekš reģistrējoties, ir iespēja apmeklēt “DarbaVietas” telpas un iepazīties ar to priekšrocībām. Detalizēta pasākuma programma skatāma pielikumā.

Pieteikties pasākumam var šeit.

Vairāk informācijas par projektu “Eiropas Kopstrādņu tīkls”.