0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

BIZNESSSeptembra nogalē notiks Uzņēmēju dienās Latgalē

Septembra nogalē notiks Uzņēmēju dienās Latgalē

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Latgales Plānošanas reģionu rīko "Uzņēmēju dienas Latgalē 2016", kas notiks 23.septembrī un 24.septembrī Latgales vēstniecībā "GORS", Rēzeknē. "GORS" lielajā koncertzālē apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar Latgales novadu pašvaldību piedāvājumu, katram novadam raksturīgajiem produktiem, pakalpojumiem, tūrisma informāciju, kā arī ar Latgales reģiona un visas Latvijas uzņēmēju jaunāko piedāvājumu. Pie koncertzāles būs iespēja baudīt Latgalei raksturīgos gardumus mājražotāju un amatnieku gadatirgū, kā arī apskatīt Nacionālo Bruņoto spēku tehniku. Līdzīgi kā pērn rīkotajās "Uzņēmēju dienās Latgalē", arī šogad uzņēmējiem pasākuma laikā būs iespēja iegūt zināšanas Biznesa iespēju forumā, kā ietvaros notiks aktīva diskusija par reģionālajām…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

rez-latg-uzn-d-2016-logo_origLatvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Latgales Plānošanas reģionu rīko "Uzņēmēju dienas Latgalē 2016", kas notiks 23.septembrī un 24.septembrī Latgales vēstniecībā "GORS", Rēzeknē.

"GORS" lielajā koncertzālē apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar Latgales novadu pašvaldību piedāvājumu, katram novadam raksturīgajiem produktiem, pakalpojumiem, tūrisma informāciju, kā arī ar Latgales reģiona un visas Latvijas uzņēmēju jaunāko piedāvājumu. Pie koncertzāles būs iespēja baudīt Latgalei raksturīgos gardumus mājražotāju un amatnieku gadatirgū, kā arī apskatīt Nacionālo Bruņoto spēku tehniku.

Līdzīgi kā pērn rīkotajās "Uzņēmēju dienās Latgalē", arī šogad uzņēmējiem pasākuma laikā būs iespēja iegūt zināšanas Biznesa iespēju forumā, kā ietvaros notiks aktīva diskusija par reģionālajām aktualitātēm saistībā ar Latgales Speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) izveidi un darbaspēka pieejamību. Savu dalību pasākuma atklāšanā apstiprinājis Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards, kas 23.septembrī plāno Latgales reģionālo vizīti un vietējo uzņēmumu apmeklējumu. "Speciālās ekonomiskās zonas izveidošana ir būtisks priekšnosacījums, lai Latgales reģiona attīstība notiktu ne tikai uz papīra, bet arī realitātē. Tādēļ sagaidām, ka labvēlīga biznesa vide radīs jaunas darbavietas, nomaksātus nodokļus un Latgales reģiona attīstību," tā ministrs Kaspars Gerhards raksturoja šā gada maijā Saeimas apstiprināto Latgales speciālās ekonomiskās zonas likumu.

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs uzsvēra, ka pilsēta pēdējo gadu laikā piedzīvojusi strauju attīstību. Tās vadība aktīvi strādā pie tā lai samazinātos bezdarba līmenis, tāpēc būtiski ar veiksmīgiem piemēriem prezentēt uzņēmējdarbības iespējas arī Rēzeknes pilsētā. "Novada attīstība ir atkarīga no uzņēmējdarbības aktivitātēm, tāpēc pasākuma galvenais uzdevums ir sapulcēt vienuviet veiksmīgākos Latgales uzņēmējus, pārliecinot cilvēkus, ka novadā ir plašas biznesa iespējas," pārliecināts A. Bartaševičs.