0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

BIZNESSUzņēmējus aicina pieteikties konkursam „Eksporta un inovācijas balva 2016”

Uzņēmējus aicina pieteikties konkursam „Eksporta un inovācijas balva 2016”

Lai paustu atzinību un godinātu Latvijas uzņēmējus, kuri rada un ražo eksportspējīgus un inovatīvus produktus un nodrošina lieliskus pakalpojumus, kuru prece ir nopietns konkurents importa ražojumiem un kuri novērtē kvalificēta darbaspēka nozīmi, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Ekonomikas ministriju jau divpadsmito gadu rīko konkursu „Eksporta un inovācijas balva”. Konkursa patrons ir Valsts prezidents Raimonds Vējonis. Uzņēmumus, kuri ir sasnieguši labus rezultātus biznesā un apliecinājuši uzņēmējdarbībai raksturīgo konkurences garu, aicina pieteikties konkursam „Eksporta un inovācijas balva 2016”. Iepazīties ar konkursa nolikumu un pieteikt savu dalību var LIAA mājaslapā līdz š.g. 26. septembrim. Konkursā tiks novērtēti komercsabiedrību sasniegumi un noteikti…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

eksportsLai paustu atzinību un godinātu Latvijas uzņēmējus, kuri rada un ražo eksportspējīgus un inovatīvus produktus un nodrošina lieliskus pakalpojumus, kuru prece ir nopietns konkurents importa ražojumiem un kuri novērtē kvalificēta darbaspēka nozīmi, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Ekonomikas ministriju jau divpadsmito gadu rīko konkursu „Eksporta un inovācijas balva”. Konkursa patrons ir Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Uzņēmumus, kuri ir sasnieguši labus rezultātus biznesā un apliecinājuši uzņēmējdarbībai raksturīgo konkurences garu, aicina pieteikties konkursam „Eksporta un inovācijas balva 2016”. Iepazīties ar konkursa nolikumu un pieteikt savu dalību var LIAA mājaslapā līdz š.g. 26. septembrim.

Konkursā tiks novērtēti komercsabiedrību sasniegumi un noteikti laureāti šādās kategorijās:

  • „Eksportspējīgākais komersants” lielo/ vidējo un mazo komercsabiedrību grupās,
  • „Importa aizstājējprodukts”,
  • „Inovatīvākais produkts”,
  • „Rūpnieciskais dizains”,
  • „Eksporta čempions”.

Piedaloties konkursā, uzņēmums gūs iespēju saņemt naudas balvu darījuma braucienu apmaksai vai reklāmas laukumu kādā no LIAA izdevumiem, kā arī tiesības izmantot „Eksporta un inovācijas balvas 2016” laureāta zīmi savos mārketinga materiālos un uz produkta iepakojuma.

Konkursa pretendentu vērtēšana notiks divās kārtās. Pirmajā kārtā žūrijas komisija vērtēs uzņēmēju sniegto informāciju pieteikuma anketās. Otrajai kārtai izvirzītos uzņēmumus žūrijas komisija apmeklēs klātienē.

Titula "Eksporta čempions" pretendentus žūrijas komisija izvirzīs no Latvijas lielāko eksportētāju vidus, pamatojoties uz eksporta datiem un ieguldījumu ilgtspējīgas izaugsmes nodrošināšanā. Nominācijai „Rūpnieciskais dizains” pretendentus žūrija izvirzīs no finālistu loka.

Pieteikuma anketas*: Pieteikuma anketa kategorijā "Eksportspējīgākais komersants" Pieteikuma anketa kategorijā "Importa aizstājējprodukts" Pieteikuma anketa kategorijā "Inovatīvākais produkts" Pieteikuma anketa kategorijā "Rūpnieciskais dizains”

*Pieteikties var vienā vai vairākās kategorijās vienlaikus. Produktu vērtēšanas kategorijās var pieteikt vairākus produktus, par katru aizpildot atsevišķu anketu.

Konkursa "Eksporta un inovācijas balva 2016" laureāti tiks paziņoti svinīgā ceremonijā 2016. gada 8. decembrī, kad visus dalībniekus sveiks konkursa patrons Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Konkursa nolikums

Lai iedzīvotājiem dotu iespēju atbalstīt un uzslavēt Latvijas uzņēmumus, kas ražo kvalitatīvus un vērtīgus produktus, aicina ieteikt savu favorītu dalībai Eksporta un inovācijas balvā, aizpildot aptaujas anketu – Izvirzi uzņēmumu dalībai konkursā "Eksporta un inovācijas balva 2016"!

Titula „Eksporta čempions” pretendentus žūrijas komisija izvirzīs no Latvijas lielāko eksportētāju vidus, pamatojoties uz eksporta datiem un ieguldījumu ilgtspējīgas izaugsmes nodrošināšanā.

Dalība konkursā ir bezmaksas.

Arī šogad aicina iedzīvotājus atbalstīt un uzslavēt Latvijas uzņēmumus, kas ražo kvalitatīvus un vērtīgus produktus. Iespējams ieteikt savus favorītus dalībai konkursā, aizpildot aptaujas anketu LIAA mājaslapā – Izvirzi uzņēmumu dalībai konkursā „Eksporta un inovācijas balva 2016”.