0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

BIZNESSKOMERCPRAKSEIlgtspējīgs nekustamais īpašums un būvniecība Baltijā 2023

Ilgtspējīgs nekustamais īpašums un būvniecība Baltijā 2023

Piektdien, 21. aprīlī,  jau 26. reizi notiks ikgadējā būvniecības un nekustamā īpašuma tematikai veltītā konference, kura šogad veltīta ilgtspējas jautājumiem.  Konferences “Ilgtspējīgs nekustamais īpašums un būvniecība Baltijā 2023” laikā tās dalībnieki diskutēs, kā attīstīsies ilgtspējīgs nekustamā īpašuma un būvniecības bizness tuvākā un ilgstošā perspektīvā, kā efektīvi veidot attiecības “valsts – bizness- patērētājs”.

Konferencē pieteiktie lektori – nozares eksperti – runās par tādiem tematiem kā ilgstpējas regulējumi Eiropā un Latvijā – jaunas iespējas nekustamo īpašumu biznesā; ilgtspējas prasības zaļākai būvniecībai; tendences nekustamā īpašuma regulējumā Latvijā; nekustamā īpašuma tirgus attīstības perspektīvas Baltijas valstīs u.c. Viens no konferences tematiem būs veltīts arī padomju laikā celto daudzdzīvokļu ēku tehniskajam stāvoklim – tā novērtēšanai, problēmām un iespējamiem risinājumiem.

Konferences ietvaros varēs apskatīt arī Rīgas Tehniskās universitātes Arhitektūras fakultātes (RTU AF) izveidoto ceļojošo izstādi “Jaunie arhitekti – Latvijai” – RTU AF absolventu diplomprojektus, kuros risināti dažādu Latvijas pilsētu un apdzīvotu vietu ilgtspējīgas attīstības jautājumi.

Konference notiks  21. aprīlī plkst. 9.30-14.00 viesnīcā Radisson Blu Daugava zālē “Daugava“, Kuģu iela 24, Rīgā, kā arī tās norisi varēs vērot video tiešraidē internetā. Vairāk par konferences darba programmu un iespējām reģistrēties konferencei uzziniet šeit.

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

Piektdien, 21. aprīlī,  jau 26. reizi notiks ikgadējā būvniecības un nekustamā īpašuma tematikai veltītā konference, kura šogad veltīta ilgtspējas jautājumiem.  Konferences "Ilgtspējīgs nekustamais īpašums un būvniecība Baltijā 2023" laikā tās dalībnieki diskutēs, kā attīstīsies ilgtspējīgs nekustamā īpašuma un būvniecības bizness tuvākā un ilgstošā perspektīvā, kā efektīvi veidot attiecības "valsts - bizness- patērētājs”.

Konferencē pieteiktie lektori - nozares eksperti - runās par tādiem tematiem kā ilgstpējas regulējumi Eiropā un Latvijā - jaunas iespējas nekustamo īpašumu biznesā; ilgtspējas prasības zaļākai būvniecībai; tendences nekustamā īpašuma regulējumā Latvijā; nekustamā īpašuma tirgus attīstības perspektīvas Baltijas valstīs u.c. Viens no konferences tematiem būs veltīts arī padomju laikā celto daudzdzīvokļu ēku tehniskajam stāvoklim - tā novērtēšanai, problēmām un iespējamiem risinājumiem.

Konferences ietvaros varēs apskatīt arī Rīgas Tehniskās universitātes Arhitektūras fakultātes (RTU AF) izveidoto ceļojošo izstādi "Jaunie arhitekti – Latvijai" - RTU AF absolventu diplomprojektus, kuros risināti dažādu Latvijas pilsētu un apdzīvotu vietu ilgtspējīgas attīstības jautājumi.

Konference notiks  21. aprīlī plkst. 9.30-14.00 viesnīcā Radisson Blu Daugava zālē "Daugava", Kuģu iela 24, Rīgā, kā arī tās norisi varēs vērot video tiešraidē internetā. Vairāk par konferences darba programmu un iespējām reģistrēties konferencei uzziniet šeit.