0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

VISI RAKSTIAicina novembra trešo sestdienu svinēt un oficiāli atzīmēt kā Mazā biznesa dienu

Aicina novembra trešo sestdienu svinēt un oficiāli atzīmēt kā Mazā biznesa dienu

Latvijas iedzīvotājus un uzņēmējus aicina visā Latvijā 19.novembrī atzīmēt Mazā biznesa dienu. Iniciatīva "Atbalsti mazo biznesu!" apvieno vairāk kā 5000 uzņēmumu, kas ir turpat viena desmitā daļa aktīvo uzņēmumu. Mazā biznesa diena ir ikgadēja viena diena gadā, kad pievēršam īpašu uzmanību Latvijas mikro un mazajiem uzņēmumiem, atbalstot viņus gan ar uzslavu vai padomu, gan pirkumiem vai pasūtījumiem.  Latvijas Biznesa savienības padomes priekšsēdētāja Elīna Egle: "Iedzīvotājiem ir iespēja uzzināt vairāk par mazajiem uzņēmumiem Latvijas kartē interneta vietnē mazabiznesadiena.lv un izplānot svētku nedēļas nogali un 19.novembri, atbalstot mazos uzņēmumus." 15.novembrī no plkst. 12.00 līdz14.00, kultūras pilī "Ziemeļblāzma", Rīgā, tiek rīkota "Mazā biznesa…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

mazaisLatvijas iedzīvotājus un uzņēmējus aicina visā Latvijā 19.novembrī atzīmēt Mazā biznesa dienu. Iniciatīva "Atbalsti mazo biznesu!" apvieno vairāk kā 5000 uzņēmumu, kas ir turpat viena desmitā daļa aktīvo uzņēmumu. Mazā biznesa diena ir ikgadēja viena diena gadā, kad pievēršam īpašu uzmanību Latvijas mikro un mazajiem uzņēmumiem, atbalstot viņus gan ar uzslavu vai padomu, gan pirkumiem vai pasūtījumiem. 

Latvijas Biznesa savienības padomes priekšsēdētāja Elīna Egle: "Iedzīvotājiem ir iespēja uzzināt vairāk par mazajiem uzņēmumiem Latvijas kartē interneta vietnē mazabiznesadiena.lv un izplānot svētku nedēļas nogali un 19.novembri, atbalstot mazos uzņēmumus."

15.novembrī no plkst. 12.00 līdz14.00, kultūras pilī "Ziemeļblāzma", Rīgā, tiek rīkota "Mazā biznesa dienas sagaidīšanas konference", kuras tiešraide būs vērojama internetā mazabiznesadiena.lv. Šogad pirmo reizi sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju iniciatīvas organizētāji un atbalstītāji izveidojuši indeksu "Investīcijām draudzīgākā pašvaldība", kas balstīsies uz pašvaldību pašnovērtējumu, aktivitāti uzņēmējdarbības atbalsta infrastruktūras veidošanā un pašvaldību teritorijā esošo uzņēmumu finanšu-ekonomiskajiem rādītājiem. "Investīcijām draudzīgākā pašvaldība" indeksa atvēršana notiks improvizācijas šova "SPIEDIENS" vadībā konferences laikā.

Sagaidot Mazā biznesa dienu, uzņēmumi var pastāstīt par sevi, reģistrējoties mājas lapā mazabiznesadiena.lv. un izmantot plakātu, video un īpašo piedāvājumu veidotājus, kā arī Facebook aplikāciju "Pastāsti citiem". Uzņēmumi atjauno informāciju par sevi un izmanto platformu "OPEN", kurā uzņēmumi sniedz piedāvājumus citiem uzņēmumiem.

Lai Mazā biznesa diena turpmāk kļūtu par oficiāli atzīmējamu dienu katra gada trešā novembra sestdienā, uzsākta arī parakstu vākšanu portālā "Mana Balss" šeit. Iegūstot 10 000 parakstu, Latvijas Biznesa savienība rosinās grozījumus likumā “Par svētku, atceres un atzīmējamām dienām".

Mikro un mazais bizness veido 94% no visiem Latvijas uzņēmumiem. Mazie uzņēmumiem būtiski ietekmē tautsaimniecību un nodarbinātību.