Kādas higiēnas prasības tiek izvirzītas telpām, kurās paredzēts ražot pārtiku mājas apstākļos?
Kādas higiēnas prasības tiek izvirzītas telpām, kurās paredzēts ražot pārtiku mājas apstākļos, aprakstīts rokasgrāmatā labas prakses vadlīnijām pārtikas amatniecībā, ko Eiropas Sociālā fonda projekta ietvaros izstrādājusi Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP) sadarbībā ar Lauku Sieviešu apvienību. Kopējās prasības, kādai jābūt mājas virtuvei vai atsevišķai telpai, mājas apstākļos ražojot gaļu, pienu vai maizi, ir šādas: - Telpa - tai jābūt bez kondensāta un bez pelējuma. - Sienas –tām izmanto ūdens necaurlaidīgus, neabsorbējošus, mazgājamus un netoksiskus, vēlams gaišus, materiālus, lai varētu uzturēt tīrību un arī mazgāt vismaz darba virsmu augstumā (krāsotas, flīzes, mazgājamās tapetes vai cits piemērots gluds, tīrāms materiāls). - Grīdas…
Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu
12 € / mēnesī * Pirmās 30 dienas tikai par 1€ ABONĒT * Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī! |
Jau ir BilancePLZ abonements? Pieslēdzies |