0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

BIZNESSJaunie mārketinga un sabiedrisko attiecību likumi

Jaunie mārketinga un sabiedrisko attiecību likumi

JAUNIE MĀRKETINGA UN SABIEDRISKO ATTIECĪBU LIKUMI
Kā sasniegt pircējus ar ziņu apskatu, emuāru, aplāžu, virusālā mārketinga un tiešsaistes mediju palīdzību
Deivids Mērmans Skots

Tiecoties pēc labas peļņas internetā, uzņēmējiem jāņem vērā, ka klienti meklē nevis reklāmas saukļus, bet gan informāciju, sadarbību un izvēli. Atbildes uz jautājumiem, kā internetā īstenot klientu vēlmes un gūt panākumus biznesā, sniedz Jaunie mārketinga un sabiedrisko attiecību likumi.
Ar konkrētiem piemēriem šajā mārketinga ceļvedī sniegts īpašs darbības plāns, kā noteikt mērķauditoriju, radīt saistošus vēstījumus, kas uzrunās “īstos cilvēkus”, un kā panākt, lai klienti pērk arvien vairāk.

Vairāk par grāmatu Jūs varat uzzināt šeit.

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
JAUNIE MĀRKETINGA UN SABIEDRISKO ATTIECĪBU LIKUMI Kā sasniegt pircējus ar ziņu apskatu, emuāru, aplāžu, virusālā mārketinga un tiešsaistes mediju palīdzību Deivids Mērmans Skots Tiecoties pēc labas peļņas internetā, uzņēmējiem jāņem vērā, ka klienti meklē nevis reklāmas saukļus, bet gan informāciju, sadarbību un izvēli. Atbildes uz jautājumiem, kā internetā īstenot klientu vēlmes un gūt panākumus biznesā, sniedz Jaunie mārketinga un sabiedrisko attiecību likumi. Ar konkrētiem piemēriem šajā mārketinga ceļvedī sniegts īpašs darbības plāns, kā noteikt mērķauditoriju, radīt saistošus vēstījumus, kas uzrunās “īstos cilvēkus”, un kā panākt, lai klienti pērk arvien vairāk. Vairāk par grāmatu Jūs varat uzzināt šeit.