0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

BIZNESSPanākumu plāns: e-mārketings

Panākumu plāns: e-mārketings

PANĀKUMU PLĀNS: eMĀRKETINGS
Kā uzvarēt interneta mārketinga spēlē
Džerijs Hārts un Dr. Bete Dausta

Interneta mārketingu izmanto daudzi, taču cerētā veiksme uzsmaida tikai dažiem.
Kādam jābūt efektīvam interneta mārketingam? Kā kļūt par domēna saimnieku? Kādi ir “nāves grēki” mājaslapas satura izveidē? Kādai jābūt reklāmai? Kāpēc e-pasts nonāk “melnajā sarastā”, nevis pie klienta? Kā noteikt mērķauditoriju? Kā izvēlēties īstos atslēgvārdus un panākt, ka mājaslapu apmeklē arvien vairāk interesentu?
Grāmatas autori ir pieredzējuši biznesa konsultanti, kas praktiskus padomus dod tiem, kuri grib gūt panākumus interneta vidē.

Vairāk par grāmatu Jūs varat uzzināt šeit.

 

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
PANĀKUMU PLĀNS: eMĀRKETINGS Kā uzvarēt interneta mārketinga spēlē Džerijs Hārts un Dr. Bete Dausta Interneta mārketingu izmanto daudzi, taču cerētā veiksme uzsmaida tikai dažiem. Kādam jābūt efektīvam interneta mārketingam? Kā kļūt par domēna saimnieku? Kādi ir “nāves grēki” mājaslapas satura izveidē? Kādai jābūt reklāmai? Kāpēc e-pasts nonāk “melnajā sarastā”, nevis pie klienta? Kā noteikt mērķauditoriju? Kā izvēlēties īstos atslēgvārdus un panākt, ka mājaslapu apmeklē arvien vairāk interesentu? Grāmatas autori ir pieredzējuši biznesa konsultanti, kas praktiskus padomus dod tiem, kuri grib gūt panākumus interneta vidē. Vairāk par grāmatu Jūs varat uzzināt šeit.