Kādas prasības tiek izvirzītas darbiniekiem, ko nodarbina mājražotājs?
Jautājums. Kādas prasības tiek izvirzītas darbiniekiem, ko nodarbina mājražotājs? Vai tiešām visiem darbiniekiem ir nepieciešamas tā dēvētās sanitārās grāmatiņas? Varbūt ir vēl kādas citas prasības, kas attiecas uz darbiniekiem? Ņemot vērā Pārtikas un veterinārā dienesta mājaslapā pieejamo informāciju – Ieteikumus tiem, kuri vēlas uzsākt mājražošanu - visām personām, kuras iesaistītas produkta ražošanā, jābūt medicīnas grāmatiņai. Mājražošanā nodarbinātajiem arī jāseko līdzi personīgās veselības stāvoklim un higiēnai, piemēram, lai darba laikā ir tīrs apģērbs un rokas, lai pirms ražošanas uzsākšanas tiktu noņemtas rotas, lai par produkta garšu darbinieks pārliecinās nevis, piemēram, iemērcot pirkstus produktā un nogaršojot to, ko izdevies ar pirkstu izķeksēt…
Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu
12 € / mēnesī * Pirmās 30 dienas tikai par 1€ ABONĒT * Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī! |
Jau ir BilancePLZ abonements? Pieslēdzies |