Kādas prasības tiek izvirzītas darbiniekiem, ko nodarbina mājražotājs?
Jautājums. Kādas prasības tiek izvirzītas darbiniekiem, ko nodarbina mājražotājs? Vai tiešām visiem darbiniekiem ir nepieciešamas tā dēvētās sanitārās grāmatiņas? Varbūt ir vēl kādas citas prasības, kas attiecas uz darbiniekiem? Ņemot vērā Pārtikas un veterinārā dienesta mājaslapā pieejamo informāciju – Ieteikumus tiem, kuri vēlas uzsākt mājražošanu - visām personām, kuras iesaistītas produkta ražošanā, jābūt medicīnas grāmatiņai. Mājražošanā nodarbinātajiem arī jāseko līdzi personīgās veselības stāvoklim un higiēnai, piemēram, lai darba laikā ir tīrs apģērbs un rokas, lai pirms ražošanas uzsākšanas tiktu noņemtas rotas, lai par produkta garšu darbinieks pārliecinās nevis, piemēram, iemērcot pirkstus produktā un nogaršojot to, ko izdevies ar pirkstu izķeksēt…
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu
BilancePLZ ar 7 dienu izmēģinājumu par 1€
- Bezlimita pieeja VISIEM portāla un žurnāla rakstiem 1 lietotājam
- E-žurnāls BILANCE
- Iekļauts juridisko padomu saturs
- 7 dienu izmēģinājums tikai par 1€ (ar automātisku turpināšanu)
BILANCE internetā
+ BilancePLZ
- Bezlimita pieeja VISIEM portāla un žurnāla rakstiem 3 lietotājiem
- E-žurnāls BILANCE
- Iekļauts juridisko padomu saturs
- Dāvanā 100+ semināru videotēka vairāk nekā 5000 € vērtībā!
Jau ir abonements? Pieslēdzies |