0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

JAUTĀJUMI UN ATBILDESKādas prasības tiek izvirzītas darbiniekiem, ko nodarbina mājražotājs?

Kādas prasības tiek izvirzītas darbiniekiem, ko nodarbina mājražotājs?

Jautājums. Kādas prasības tiek izvirzītas darbiniekiem, ko nodarbina mājražotājs? Vai tiešām visiem darbiniekiem ir nepieciešamas tā dēvētās sanitārās grāmatiņas? Varbūt ir vēl kādas citas prasības, kas attiecas uz darbiniekiem? Ņemot vērā  Pārtikas un veterinārā dienesta mājaslapā pieejamo informāciju – Ieteikumus tiem, kuri vēlas uzsākt mājražošanu  - visām personām, kuras iesaistītas produkta ražošanā, jābūt medicīnas grāmatiņai. Mājražošanā nodarbinātajiem arī jāseko līdzi personīgās veselības stāvoklim un higiēnai, piemēram, lai darba laikā ir tīrs apģērbs un rokas, lai pirms ražošanas uzsākšanas tiktu noņemtas  rotas, lai par produkta garšu darbinieks pārliecinās nevis, piemēram, iemērcot pirkstus produktā un nogaršojot to, ko izdevies ar pirkstu izķeksēt…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
Jautājums. Kādas prasības tiek izvirzītas darbiniekiem, ko nodarbina mājražotājs? Vai tiešām visiem darbiniekiem ir nepieciešamas tā dēvētās sanitārās grāmatiņas? Varbūt ir vēl kādas citas prasības, kas attiecas uz darbiniekiem? Ņemot vērā  Pārtikas un veterinārā dienesta mājaslapā pieejamo informāciju – Ieteikumus tiem, kuri vēlas uzsākt mājražošanu  - visām personām, kuras iesaistītas produkta ražošanā, jābūt medicīnas grāmatiņai. Mājražošanā nodarbinātajiem arī jāseko līdzi personīgās veselības stāvoklim un higiēnai, piemēram, lai darba laikā ir tīrs apģērbs un rokas, lai pirms ražošanas uzsākšanas tiktu noņemtas  rotas, lai par produkta garšu darbinieks pārliecinās nevis, piemēram, iemērcot pirkstus produktā un nogaršojot to, ko izdevies ar pirkstu izķeksēt no trauka, bet gan šim nolūkam izmantojot, piemēram, tīru karoti. Turklāt visiem ražošanā iesaistītajiem darbiniekiem reizi divos gados jānoklausās piecu  stundu kurss „Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”.