0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

BIZNESS1993. gads faktos un izjūtās

1993. gads faktos un izjūtās

1993. GADS FAKTOS UN IZJŪTĀS
Redaktors Māris Zanders

Lai pārmaiņu laikos pieņemtu īstos lēmumus, pieredzi vērts smelties arī vēsturē.
Kāds bija laiks, kad ceļu uz panākumiem un turību sāka šābrīža sabiedrības aktīvākā daļa, kā veidojās veiksminieku pasaules uzskats?
Kāda loma bija reketa laikiem, Dziesmotajai revolūcijai un Godmaņlaikiem ar ģengām, viģikiem un morningu? Ko tolaik darīja politiķi, uzņēmēji un sabiedrība kopumā?
Vērtīgas atziņas pašreizējie uzņēmēji un vēstures pētnieki atradīs tā laika liecinieku – baņķieru, žurnālistu, politiķu, juristu, uzņēmēju un mūziķu – pieredzētajā.

Vairāk par grāmatu Jūs varat uzzināt šeit.

 

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
1993. GADS FAKTOS UN IZJŪTĀS Redaktors Māris Zanders Lai pārmaiņu laikos pieņemtu īstos lēmumus, pieredzi vērts smelties arī vēsturē. Kāds bija laiks, kad ceļu uz panākumiem un turību sāka šābrīža sabiedrības aktīvākā daļa, kā veidojās veiksminieku pasaules uzskats? Kāda loma bija reketa laikiem, Dziesmotajai revolūcijai un Godmaņlaikiem ar ģengām, viģikiem un morningu? Ko tolaik darīja politiķi, uzņēmēji un sabiedrība kopumā? Vērtīgas atziņas pašreizējie uzņēmēji un vēstures pētnieki atradīs tā laika liecinieku – baņķieru, žurnālistu, politiķu, juristu, uzņēmēju un mūziķu – pieredzētajā. Vairāk par grāmatu Jūs varat uzzināt šeit.