0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

VISI RAKSTIGalactico dāvanu karte - veids, kā pateikt paldies

Galactico dāvanu karte – veids, kā pateikt paldies

KOMERCINFORMĀCIJA

Cienījamie sadarbības partneri!

Tuvojas Ziemassvētku laiks un gada nogale,  kad gribam pateikt PALDIES cilvēkiem, kuri diendienā ir bijuši blakus, bez kuriem daudzas lietas nebūtu iespējamas – tie ir Jūsu uzņēmuma darbinieki, klienti un sadarbības partneri.

Galactico Dāvanu karte ir īpaša dāvana, ar kuru viegli ir iepriecināt un pateikt paldies nozīmīgiem cilvēkiem. Tā ir eleganta un izsmalcināta dāvana ar iespēju katram saņēmējam izvēlēties kāroto, jo ar Galactico Dāvanu karti var iepirkties populārāko Rīgas tirdzniecības centru –  AlfaOrigoGalerija CentrsMols un Dole –veikalos (arī Rimi, Drogas un H&M zīmola veikalos), preses kioskos, kafejnīcās, restorānos, aptiekās, skaistumkopšanas salonos, sporta klubos, apdrošināšanas sabiedrībās, tūrisma firmās, video nomās un pie sadzīves pakalpojuma sniedzējiem

Turklāt Galactico Dāvanu karti var iesaiņot  dažādas formas un dizaina iepakojumos, kas dod iespēju piešķirt dāvanai atbilstošu noskaņu un rada īpaši izmeklētas dāvanas sajūtu.

Izvēloties dāvinat Galactico dāvanu kartes, Jūs aiztaupīsiet sev laikietilpīgo dāvanu izvēles un iegādes procesu, jo Galactico interneta veikalā www.galactico.lv ātri un ērti var pasūtīt gan dāvanu kartes, gan to iesaiņojumus, kā arī pasūtījums var tikt piegādāts tieši uz Jūsu ofisu jebkurā vietā Latvijā*.

Galactico dāvanu kartes varat iegādāties arī   Galactico tirdzniecības centru Alfa, Origo, Galerija Centrs, Mols un Dole darba laikā informācijas centros, norēķinoties skaidrā naudā (kopējā summa līdz Ls 1000).

Šajos Ziemassvētkos uzdāviniet iepirkšanās prieku!

Ar cieņu,

Galactico

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

KOMERCINFORMĀCIJA

Cienījamie sadarbības partneri!

Tuvojas Ziemassvētku laiks un gada nogale,  kad gribam pateikt PALDIES cilvēkiem, kuri diendienā ir bijuši blakus, bez kuriem daudzas lietas nebūtu iespējamas – tie ir Jūsu uzņēmuma darbinieki, klienti un sadarbības partneri. Galactico Dāvanu karte ir īpaša dāvana, ar kuru viegli ir iepriecināt un pateikt paldies nozīmīgiem cilvēkiem. Tā ir eleganta un izsmalcināta dāvana ar iespēju katram saņēmējam izvēlēties kāroto, jo ar Galactico Dāvanu karti var iepirkties populārāko Rīgas tirdzniecības centru -  AlfaOrigoGalerija CentrsMols un Dole –veikalos (arī Rimi, Drogas un H&M zīmola veikalos), preses kioskos, kafejnīcās, restorānos, aptiekās, skaistumkopšanas salonos, sporta klubos, apdrošināšanas sabiedrībās, tūrisma firmās, video nomās un pie sadzīves pakalpojuma sniedzējiem Turklāt Galactico Dāvanu karti var iesaiņot  dažādas formas un dizaina iepakojumos, kas dod iespēju piešķirt dāvanai atbilstošu noskaņu un rada īpaši izmeklētas dāvanas sajūtu. Izvēloties dāvinat Galactico dāvanu kartes, Jūs aiztaupīsiet sev laikietilpīgo dāvanu izvēles un iegādes procesu, jo Galactico interneta veikalā www.galactico.lv ātri un ērti var pasūtīt gan dāvanu kartes, gan to iesaiņojumus, kā arī pasūtījums var tikt piegādāts tieši uz Jūsu ofisu jebkurā vietā Latvijā*. Galactico dāvanu kartes varat iegādāties arī   Galactico tirdzniecības centru Alfa, Origo, Galerija Centrs, Mols un Dole darba laikā informācijas centros, norēķinoties skaidrā naudā (kopējā summa līdz Ls 1000).
Šajos Ziemassvētkos uzdāviniet iepirkšanās prieku!
Ar cieņu, Galactico