0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

GRĀMATVEDĪBAPalīgs biznesa iesācējiem: GRĀMATVEDĪBAS PAMATI UZŅĒMUMOS

Palīgs biznesa iesācējiem: GRĀMATVEDĪBAS PAMATI UZŅĒMUMOS

Lietišķās informācijas dienests sērijā Bilances bibliotēka piedāvā biznesa iesācējiem, tiem, kas sākuši apgūt grāmatveža zinības, kā arī ikvienam interesentam Ingunas Leibus, Regīnas Grigorjevas, Annas Jesemčikas un Anastasijas Svarinskas sarakstīto grāmatu “GRĀMATVEDĪBAS PAMATI UZŅĒMUMOS”.

Tirgus ekonomikas apstākļos arvien paplašinās cilvēku loks, kuriem nepieciešamas pamatzināšanas grāmatvedībā. Uzņēmuma grāmatvedību kārto grāmatveži, tomēr likums nosaka uzņēmuma īpašnieka un vadītāja atbildību par grāmatvedības organizēšanu, kā arī ļauj pašam īpašniekam un dažos gadījumos arī vadītājam kārtot grāmatvedību. Tādēļ iegūtās zināšanas noderēs ne tikai grāmatvedības un finanšu speciālistiem, bet arī uzņēmumu īpašniekiem un vadītājiem un citiem interesentiem.

Grāmata paredzēta arī augstskolu un citu mācību iestāžu pilna un nepilna laika studentiem. Tā noderēs arī uzņēmējiem, dažādu nozaru pārstāvjiem un visiem, kas vēlas uzsākt grāmatvedības pamatu apguvi grāmatvedības kursos vai pašmācības ceļā, kā arī ikvienam vadītājam, kas nolems sava mikrouzņēmuma grāmatvedību kārtot paša spēkiem.

Grāmatvedības pamatu teorētisko izklāstu papildina piemēri, grāmatas beigās dota terminu skaidrojošā vārdnīca.
Grāmatu var iegādāties šeit.

Aicinām pieteikties jaunumu saņemšanai e-pastā un būt informētiem gan par jaunākajām grāmatām, gan citām biznesam un karjerai nozīmīgām aktualitātēm.
Lietišķās informācijas dienesta jaunumu saņemšanai Jūs varat pieteikties šeit, kā arī sazinoties ar Klientu servisu – [email protected] vai 67606110.

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
Lietišķās informācijas dienests sērijā Bilances bibliotēka piedāvā biznesa iesācējiem, tiem, kas sākuši apgūt grāmatveža zinības, kā arī ikvienam interesentam Ingunas Leibus, Regīnas Grigorjevas, Annas Jesemčikas un Anastasijas Svarinskas sarakstīto grāmatu "GRĀMATVEDĪBAS PAMATI UZŅĒMUMOS". Tirgus ekonomikas apstākļos arvien paplašinās cilvēku loks, kuriem nepieciešamas pamatzināšanas grāmatvedībā. Uzņēmuma grāmatvedību kārto grāmatveži, tomēr likums nosaka uzņēmuma īpašnieka un vadītāja atbildību par grāmatvedības organizēšanu, kā arī ļauj pašam īpašniekam un dažos gadījumos arī vadītājam kārtot grāmatvedību. Tādēļ iegūtās zināšanas noderēs ne tikai grāmatvedības un finanšu speciālistiem, bet arī uzņēmumu īpašniekiem un vadītājiem un citiem interesentiem. Grāmata paredzēta arī augstskolu un citu mācību iestāžu pilna un nepilna laika studentiem. Tā noderēs arī uzņēmējiem, dažādu nozaru pārstāvjiem un visiem, kas vēlas uzsākt grāmatvedības pamatu apguvi grāmatvedības kursos vai pašmācības ceļā, kā arī ikvienam vadītājam, kas nolems sava mikrouzņēmuma grāmatvedību kārtot paša spēkiem. Grāmatvedības pamatu teorētisko izklāstu papildina piemēri, grāmatas beigās dota terminu skaidrojošā vārdnīca. Grāmatu var iegādāties šeit. Aicinām pieteikties jaunumu saņemšanai e-pastā un būt informētiem gan par jaunākajām grāmatām, gan citām biznesam un karjerai nozīmīgām aktualitātēm. Lietišķās informācijas dienesta jaunumu saņemšanai Jūs varat pieteikties šeit, kā arī sazinoties ar Klientu servisu - [email protected] vai 67606110.