0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

GRĀMATVEDĪBAVID sagatavojis informatīvo materiālu saistībā ar jaunākajām izmaiņām PVN deklarācijas aizpildīšanā

VID sagatavojis informatīvo materiālu saistībā ar jaunākajām izmaiņām PVN deklarācijas aizpildīšanā

Valsts Ieņēmumu dienests (VID) sagatavojis informatīvo materiālu "Par grozījumiem Ministru kabineta 2013.gada 15.janvāra noteikumos Nr.40 „Noteikumi par pievienotās vērtības nodokļa deklarāciju”". Ministru kabinets 30. septembrī pieņēma noteikumus Nr.578 „Grozījumi Ministru kabineta 2013.gada 15.janvāra noteikumos Nr.40 „Noteikumi par pievienotās vērtības nodokļa deklarāciju” , kuri stāsies spēkā 2015.gada 1.janvārī. Saskaņā ar 2014.gada 12.jūnijā Saeimā pieņemtajā likumā „Grozījumi Pievienotās vērtības nodokļa likumā” ( stājās spēkā 2014.gada 1.oktobrī) doto deleģējumu ar grozījumiem Ministru kabineta noteikumos Nr.40, papildinot tos ar jaunu nodaļu, noteikta kārtība, kādā Pievienotās vērtības nodokļa likuma 140.1panta pirmās daļas 4. un 5.punktā minētais nodokļa maksātājs, kas ir reģistrēts iekšzemē elektronisko sakaru, apraides…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

Valsts Ieņēmumu dienests (VID) sagatavojis informatīvo materiālu "Par grozījumiem Ministru kabineta 2013.gada 15.janvāra noteikumos Nr.40 „Noteikumi par pievienotās vērtības nodokļa deklarāciju”".

Ministru kabinets 30. septembrī pieņēma noteikumus Nr.578 „Grozījumi Ministru kabineta 2013.gada 15.janvāra noteikumos Nr.40 „Noteikumi par pievienotās vērtības nodokļa deklarāciju” , kuri stāsies spēkā 2015.gada 1.janvārī. Saskaņā ar 2014.gada 12.jūnijā Saeimā pieņemtajā likumā „Grozījumi Pievienotās vērtības nodokļa likumā” ( stājās spēkā 2014.gada 1.oktobrī) doto deleģējumu ar grozījumiem Ministru kabineta noteikumos Nr.40, papildinot tos ar jaunu nodaļu, noteikta kārtība, kādā Pievienotās vērtības nodokļa likuma 140.1panta pirmās daļas 4. un 5.punktā minētais nodokļa maksātājs, kas ir reģistrēts iekšzemē elektronisko sakaru, apraides un elektroniski sniegto pakalpojumu sniegšanai Eiropas Savienības teritorijā, sagatavo un aizpilda pievienotās vērtības nodokļa (turpmāk – nodoklis) deklarāciju par elektronisko sakaru, apraides un elektroniski sniegtajiem pakalpojumiem (turpmāk – deklarācija par elektronisko sakaru, apraides un elektroniski sniegtajiem pakalpojumiem) un minētajā deklarācijā norādāmā informācija. Ar informatīvo materiālu var iepazīties: Infomaterials groz_MK Nr 40.