0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

BIZNESSAicina uzņēmējus apmeklēt zaļo inovāciju ieviešanai veltīto forumu

Aicina uzņēmējus apmeklēt zaļo inovāciju ieviešanai veltīto forumu

Lai iepazīstinātu ar dabai draudzīgām tehnoloģijām, iespējām tās finansēt, kā arī ieviest savā uzņēmējdarbībā,  šī gada 15.jūnijā LU Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā notiks Baltijas "zaļo" inovāciju forums. Tas vienkopus pulcēs speciālistus no visām trim Baltijas valstīm un Norvēģijas, lai iedvesmotos un meklētu jaunus sadarbības partnerus. Baltijas "zaļo" inovāciju forumu organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Innovation Norway Norvēģijas finanšu instrumenta programmas "Inovācijas "zaļās" ražošanas jomā" ietvaros. Atbalsta: Norvēģijas Karalistes vēstniecība.Foruma ietvaros notiks arī B2B tikšanās ar Norvēģijas komersantiem, kuru laikā interesentiem būs iespēja prezentēt savu ideju un uzsākt pārrunas par iespējamo turpmāko sadarbību. Sagaidāms, ka virkne Norvēģijas komersantu…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

inovacijaLai iepazīstinātu ar dabai draudzīgām tehnoloģijām, iespējām tās finansēt, kā arī ieviest savā uzņēmējdarbībā,  šī gada 15.jūnijā LU Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā notiks Baltijas "zaļo" inovāciju forums. Tas vienkopus pulcēs speciālistus no visām trim Baltijas valstīm un Norvēģijas, lai iedvesmotos un meklētu jaunus sadarbības partnerus. Baltijas "zaļo" inovāciju forumu organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Innovation Norway Norvēģijas finanšu instrumenta programmas "Inovācijas "zaļās" ražošanas jomā" ietvaros. Atbalsta: Norvēģijas Karalistes vēstniecība.

Foruma ietvaros notiks arī B2B tikšanās ar Norvēģijas komersantiem, kuru laikā interesentiem būs iespēja prezentēt savu ideju un uzsākt pārrunas par iespējamo turpmāko sadarbību. Sagaidāms, ka virkne Norvēģijas komersantu apmeklēs pasākumu ar mērķi atrast jaunus sadarbības partnerus Baltijas valstīs.

Paralēlās sesijās tiks diskutēts par investīciju piesaisti "zaļās" uzņēmējdarbības uzsākšanai un sadarbības iespējām starp Baltijas un Norvēģijas uzņēmējiem, ar veiksmes stāstiem dalīsies forumā pārstāvēto valstu uzņēmumi. Turklāt klātesošajiem tiks sniegta informācija arī par finansējuma piesaistes iespējām jauniem projektiem.

Dalība pasākumā ir bezmaksas, un darba valoda - angļu. Tulkojums netiks nodrošināts. Pasākumam pieteikties iespējams līdz 1.jūnijam LIAA mājaslapā www.liaa.gov.lv.

 

"Zaļās" inovācijas nav tikai moderns sauklis, bet gan viens no ilgtspējas instrumentiem. Norvēģijas grants ir viens no šiem instrumentiem, kas ir sekmējis "zaļo" produktu un tehnoloģiju izstrādi Baltijā. "Zaļo" inovāciju forums būs lieliska iespēja uzzināt par tendencēm un jau paveikto "zaļo" inovāciju jomā Baltijas valstīs, kā arī saņemt atbildes par finansējuma piesaistes iespējām, dalīties pieredzē un iedvesmoties "zaļajām" inovācijām no aizraujošajiem ārvalstu lektoru stāstiem.

Forumā uzstāsies Lietuvas Ekonomikas ministrijas pārstāve Indre Klimantavičiene (Indrė Klimantavičienė), Igaunijas Attīstības fonda vadītāja Marita Salla (Marit Sall), Norvēģijas aģentūras Innovation Norway pārstāvis Tūrs Mīlbrads (Tor Mühlbradt), kā arī Rīgas Tehniskās universitātes prorektors zinātniskajā darbā Tālis Juhna. Foruma īpašais viesis būs Norvēģijas finanšu kompāniju asociācijas Finance Norway izpiddirektors Idars Kroicers (Idar Kreutzer), kura prezentācijas tēma ir par "zaļo" konkurenci un atbildīgu "zaļā" virziena finansēšanu, tostarp attīstot arī "zaļās" tehnoloģijas.