0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

ARHĪVSMĀCĪBASAtjaunots izdevums "Pašnodarbināto grāmatvedība un nodokļi"

Atjaunots izdevums “Pašnodarbināto grāmatvedība un nodokļi”

Sērijā Bilances Bibliotēka iznācis atkārtots un atjaunots 8. izdevums grāmatai “Pašnodarbināto grāmatvedība un nodokļi”. Grāmatas autore ir Inguna Leibus, ekonomikas doktore, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Grāmatvedības un finanšu katedras profesore, daudzu zinātnisku un praktisku rakstu autore.

“Tā ir labākā dāvana pašnodarbinātajai personai!” – tā grāmatas priekšvārdā uzsver Mg. sci. oec. Maija Grebenko, žurnāla BILANCE redaktore.
Grāmatveža profesionālā dzīve kļūst arvien sarežģītāka. Mainās ne vien nodokļu likmes, bet arī likmju piemērošana. Grāmatvedim nemitīgi jāpatur prātā neskaitāmie varianti, meklējot risinājumu ikdienišķajos darbos.
2018. gadā ir grozīti gandrīz visu nodokļu likumi. Diemžēl šis process notika lielā steigā. Tas nozīmē, ka visiem speciālistiem praktiskajā jomā ik pēc brīža rodas kārtējais jautājums par grozīto normu piemērošanu, tādēļ bez uzticama padomdevēja palīdzības iztikt ir arvien grūtāk.
Pašnodarbināto personu darbības uzskaitē 2018.gadā notikušas būtiskas izmaiņas – nodokļu aprēķini kļuvuši sarežģītāki, līdz ar to arī iespējamas kļūdainas situācijas.Šī grāmata būs lielisks palīglīdzeklis pašnodarbinātajām personām, kuras veic uzskaiti vienkāršā ieraksta sistēmā, orientēties jaunajā nodokļu piemērošanas kārtībā un normatīvajos aktos. To sistematizēts saraksts atrodams grāmatas 1.pielikumā, kā arī apkopota informācija par iespējām izvēlēties vienkāršotu nodokļu aprēķināšanas un uzskaites kārtību.

Par grāmatas iegādi uzziniet šeit!

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

Sērijā Bilances Bibliotēka iznācis atkārtots un atjaunots 8. izdevums grāmatai "Pašnodarbināto grāmatvedība un nodokļi". Grāmatas autore ir Inguna Leibus, ekonomikas doktore, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Grāmatvedības un finanšu katedras profesore, daudzu zinātnisku un praktisku rakstu autore. "Tā ir labākā dāvana pašnodarbinātajai personai!" - tā grāmatas priekšvārdā uzsver Mg. sci. oec. Maija Grebenko, žurnāla BILANCE redaktore. Grāmatveža profesionālā dzīve kļūst arvien sarežģītāka. Mainās ne vien nodokļu likmes, bet arī likmju piemērošana. Grāmatvedim nemitīgi jāpatur prātā neskaitāmie varianti, meklējot risinājumu ikdienišķajos darbos. 2018. gadā ir grozīti gandrīz visu nodokļu likumi. Diemžēl šis process notika lielā steigā. Tas nozīmē, ka visiem speciālistiem praktiskajā jomā ik pēc brīža rodas kārtējais jautājums par grozīto normu piemērošanu, tādēļ bez uzticama padomdevēja palīdzības iztikt ir arvien grūtāk. Pašnodarbināto personu darbības uzskaitē 2018.gadā notikušas būtiskas izmaiņas - nodokļu aprēķini kļuvuši sarežģītāki, līdz ar to arī iespējamas kļūdainas situācijas.Šī grāmata būs lielisks palīglīdzeklis pašnodarbinātajām personām, kuras veic uzskaiti vienkāršā ieraksta sistēmā, orientēties jaunajā nodokļu piemērošanas kārtībā un normatīvajos aktos. To sistematizēts saraksts atrodams grāmatas 1.pielikumā, kā arī apkopota informācija par iespējām izvēlēties vienkāršotu nodokļu aprēķināšanas un uzskaites kārtību.

Par grāmatas iegādi uzziniet šeit!