0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

GRĀMATVEDĪBAVID informē par gada pārskatu iesniegšanas termiņiem

VID informē par gada pārskatu iesniegšanas termiņiem

Tuvojoties gada pārskatu sagatavošanas laikam, Valsts ieņēmumu dienests (VID) sagatavojos informatīvu materiālu " Valsts ieņēmumu dienestā iesniedzamie gada pārskati, dokumenti un to iesniegšanas termiņi par 2012.pārskata gadu". VID atgādina, ka Latvijā reģistrētām komercsabiedrībām, kooperatīvajām sabiedrībām, Eiropas ekonomisko interešu grupām, Eiropas kooperatīvajām sabiedrībām un Eiropas komercsabiedrībām, kā arī individuālajiem uzņēmumiem, zemnieku un zvejnieku saimniecībām, kuru apgrozījums (ieņēmumi) no saimnieciskajiem darījumiem iepriekšējā pārskata gadā pārsniedz 200 000 latu (turpmāk – sabiedrība), līdz 30.aprīlim jāiesniedz gada pārskats un attiecīgi tam pievienojamie dokumenti. Savukārt koncerna mātes sabiedrībai, kura sagatavo konsolidēto gada pārskatu, un sabiedrībai, kuras darbības apjoms pārsniedz divus no šādiem kritērijiem: bilances kopsumma – 1 000 000…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
Tuvojoties gada pārskatu sagatavošanas laikam, Valsts ieņēmumu dienests (VID) sagatavojos informatīvu materiālu " Valsts ieņēmumu dienestā iesniedzamie gada pārskati, dokumenti un to iesniegšanas termiņi par 2012.pārskata gadu". VID atgādina, ka Latvijā reģistrētām komercsabiedrībām, kooperatīvajām sabiedrībām, Eiropas ekonomisko interešu grupām, Eiropas kooperatīvajām sabiedrībām un Eiropas komercsabiedrībām, kā arī individuālajiem uzņēmumiem, zemnieku un zvejnieku saimniecībām, kuru apgrozījums (ieņēmumi) no saimnieciskajiem darījumiem iepriekšējā pārskata gadā pārsniedz 200 000 latu (turpmāk – sabiedrība), līdz 30.aprīlim jāiesniedz gada pārskats un attiecīgi tam pievienojamie dokumenti. Savukārt koncerna mātes sabiedrībai, kura sagatavo konsolidēto gada pārskatu, un sabiedrībai, kuras darbības apjoms pārsniedz divus no šādiem kritērijiem:
  • bilances kopsumma – 1 000 000 latu;
  • neto apgrozījums – 2 400 000 latu;
  • pārskata gada vidējais darbinieku skaits – 250,
gada pārskats jāiesniedz ne vēlāk kā mēnesi pēc gada pārskata apstiprināšanas un ne vēlāk kā septiņus mēnešus pēc pārskata gada beigām, tātad, līdz 31.jūlijam. VID speciālistu izstrādātas gada pārskata veidlapas un paskaidrojumi to aizpildīšanai, pieejami VID mājas lapā sadaļā "Noderīgi/Veidlapas un iesniegumi", izvēloties tēmu "Gada pārskati". Informatīvo materiālu " Valsts ieņēmumu dienestā iesniedzamie gada pārskati, dokumenti un to iesniegšanas termiņi par 2012.pārskata gadu" var lejuplādēt šeit.