0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

NODOKĻIIepazīstina ar VID darbības stratēģisko attīstību

Iepazīstina ar VID darbības stratēģisko attīstību

Ceturtdien, 12. janvārī, Valsts ieņēmumu dienesta ( VID) ģenerāldirektore Ilze Cīrule piedalījās Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā rīkotajās darba pusdienās, lai iepazīstinātu ar galvenajiem VID darbības stratēģiskajiem virzieniem. Savā prezentācijā “Valsts ieņēmumu dienesta darbības  stratēģiskā  attīstība”  VID ģenerāldirektore iepazīstinās klātesošos ar VID darbības stratēģijas projektu 2017. – 2019. gadam un iezīmēs galvenos principus VID turpmākajā sadarbībā ar klientiem un citām iestādes mērķauditorijām. Pasākuma laikā I.Cīrule ar pasākuma dalībniekiem arī apsprieda citas nozīmīgās jomas, kurās ir būtiski uzlabot un pilnveidot VID darbību. VID ģenerāldirektore Ilze Cīrule: “Mēs gribam ar savu darbu radīt un nostiprināt sabiedrībā pārliecību,…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
Foto: VID

Ceturtdien, 12. janvārī, Valsts ieņēmumu dienesta ( VID) ģenerāldirektore Ilze Cīrule piedalījās Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā rīkotajās darba pusdienās, lai iepazīstinātu ar galvenajiem VID darbības stratēģiskajiem virzieniem.

Savā prezentācijā “Valsts ieņēmumu dienesta darbības  stratēģiskā  attīstība”  VID ģenerāldirektore iepazīstinās klātesošos ar VID darbības stratēģijas projektu 2017. – 2019. gadam un iezīmēs galvenos principus VID turpmākajā sadarbībā ar klientiem un citām iestādes mērķauditorijām. Pasākuma laikā I.Cīrule ar pasākuma dalībniekiem arī apsprieda citas nozīmīgās jomas, kurās ir būtiski uzlabot un pilnveidot VID darbību.

VID ģenerāldirektore Ilze Cīrule: “Mēs gribam ar savu darbu radīt un nostiprināt sabiedrībā pārliecību, ka esam atvērta, mūsdienīga un efektīva valsts pārvaldes iestāde. Lai to sekmētu, ļoti būtiska ir atvērta un proaktīva iestādes sadarbība ar publiskā, nevalstiskā un arī privātā sektora partneriem. Atklāts un konstruktīvs dialogs ar nodokļu maksātājiem ir neatsverams atbalsts ceļā uz mūsu mērķi - klientiem visdraudzīgāko valsts pārvaldes iestādi Latvijā.” 

VID ģenerāldirektore un citas vadošās VID amatpersonas arī turpmāk plāno regulāri tikties ar uzņēmējus pārstāvošajām organizācijām un citiem sadarbības partneriem, lai iepazīstinātu ar VID darbības aktualitātēm un uzklausītu priekšlikumus sadarbības pilnveidošanai un attīstībai.