0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

GRĀMATVEDĪBABilances TV: Kāpēc uzņēmumam ir svarīgi izveidot grāmatvedības politiku? (VIDEO)

Bilances TV: Kāpēc uzņēmumam ir svarīgi izveidot grāmatvedības politiku? (VIDEO)

Turpmāk portālā Plz.lv, sadaļā “Bilances TV”, kas meklējama zem kategorijas “GRĀMATVEDĪBA” lasītājiem piedāvāsim speciālistu video komentārus par grāmatvedību, nodokļiem, uzņēmējdarbību un saistītiem tematiem. Tie būs neilgi, pāris minūšu gari, kodolīgi skaidrojumi par kādu nozares aspektu vai problemātiku.

Pirmajā video sižetā šīs sadaļas ietvaros piedāvājam biznesa augstskolas “Turība” Uzņēmējdarbības vadības fakultātes dekānes, profesores un žurnāla “Bilance” redaktores Vitas Zariņas skaidrojumu par to, kas ir grāmatvedības politika, ko tā ietver un kāpēc tās ir nozīmīga uzņēmuma finanšu darbībā.

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus
Turpmāk portālā Plz.lv, sadaļā "Bilances TV", kas meklējama zem kategorijas "GRĀMATVEDĪBA" lasītājiem piedāvāsim speciālistu video komentārus par grāmatvedību, nodokļiem, uzņēmējdarbību un saistītiem tematiem. Tie būs neilgi, pāris minūšu gari, kodolīgi skaidrojumi par kādu nozares aspektu vai problemātiku. Pirmajā video sižetā šīs sadaļas ietvaros piedāvājam biznesa augstskolas "Turība" Uzņēmējdarbības vadības fakultātes dekānes, profesores un žurnāla "Bilance" redaktores Vitas Zariņas skaidrojumu par to, kas ir grāmatvedības politika, ko tā ietver un kāpēc tās ir nozīmīga uzņēmuma finanšu darbībā.