0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

0,00 EUR

Grozs ir tukšs.

ARHĪVSMĀCĪBASSeptembrī rīko inovāciju konferenci Baltic Dynamics 2016

Septembrī rīko inovāciju konferenci Baltic Dynamics 2016

No 15.-16. septembrim Rīgā norisināsies  21.Starptautiskā inovāciju konference Baltic Dynamics 2016 "Inovācijas un tehnoloģiju konverģence - stratēģija viedai izaugsmei". Konferences ietvaros starptautiski atzīti eksperti sniegs pārskatu par globālās ekonomikas situāciju un jaunākajām programmām un instrumentiem aktuālo nozares problēmu risināšanai, kā arī rosinās aktīvas diskusijas par vairākiem aktuāliem tematiem: uzņēmējdarbības ekosistēmas, reģionālā inovācijas stratēģija, trešās paaudzes universitātes, inovācija un viedā enerģētika, inovācija tūrismā u.c. Konferences oficiālā valoda būs angļu valoda. 16.septembr visu Baltijas valstu izvirzīti pārstāvji sniegs pārskatu par valstu attīstības rādītājiem un attīstības redzējumu periodam līdz 2020.gadam un arī turpmāk. Ziņojumu par Latviju sniegs profesors Edvīns Karnītis, kurš akcentēs pašreizējo…


Lai turpinātu lasīt šo rakstu,
nepieciešams iegādāties abonementu

12 € / mēnesī *

Pirmās 30 dienas tikai par 1€

ABONĒT

* Atjaunojas automātiski, vari pārtraukt jebkurā brīdī!

 Jau ir BilancePLZ abonements?
Pieslēdzies

Pierakstīties
Paziņot par
0 Komentāri
Iekļautās atsauksmes
Skatīt visus komentārus

BalticdinamicNo 15.-16. septembrim Rīgā norisināsies  21.Starptautiskā inovāciju konference Baltic Dynamics 2016 "Inovācijas un tehnoloģiju konverģence - stratēģija viedai izaugsmei". Konferences ietvaros starptautiski atzīti eksperti sniegs pārskatu par globālās ekonomikas situāciju un jaunākajām programmām un instrumentiem aktuālo nozares problēmu risināšanai, kā arī rosinās aktīvas diskusijas par vairākiem aktuāliem tematiem: uzņēmējdarbības ekosistēmas, reģionālā inovācijas stratēģija, trešās paaudzes universitātes, inovācija un viedā enerģētika, inovācija tūrismā u.c. Konferences oficiālā valoda būs angļu valoda.

16.septembr visu Baltijas valstu izvirzīti pārstāvji sniegs pārskatu par valstu attīstības rādītājiem un attīstības redzējumu periodam līdz 2020.gadam un arī turpmāk. Ziņojumu par Latviju sniegs profesors Edvīns Karnītis, kurš akcentēs pašreizējo situāciju, kā arī turpmākās attīstības scenārijus. Pasākuma noslēguma sesija notiks kā paneļdiskusija, un visi eksperti piedalīsies diskusijās un atbildēs uz dalībnieku jautājumiem.

Sniedzot ieskatu Latvijas uzņēmējdarbības ekosistēmā, konferenci atklās Latvijas Republikas (LR) Ministru prezidents Māris Kučinskis, LR ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens, kā arī Rīgas Tehniskās universitātes rektors Prof. Leonīds Ribickis. Paužot Eiropas Savienības nostāju un daloties pieredzē par inovācijas un uzņēmējdarbības vidi Eiropā un pasaulē, ziņojumus papildinās Eiropas Reģionu komitejas prezidents Markku Markkula un Eiropas Komisijas Izpilddirekcijas Mazo vidējo uzņēmumu attīstībai departamenta vadītājs Jose Puigpelat.

Konferences atklāšanas sesijā, 15.septembrī, aktīvas diskusijas raisīs lektori: Dr. Charles Wessner (ASV) - globālās inovācijas politikas pasniedzējs dažādās ASV univeristātēs, Gunter Clar (Vācija) - Eiropas Komisijas ekspertu grupas "Viedās specializācijas stratēģijas ES dalībvalstīm novērtējums" priekšsēdētājs, Siemon Smid (Luksemburga) - EU Gateway programmas koordinators, kā arī Heinz Fiedler (Vācija) - biznesa inkubēšanas un tehnoloģiju komercializācijas pionieris, SPICE (Zinātnes parku un Inovācijas centru ekspertu grupa) prezidents.

Vairāk informācijas par pasākuma programmu un reģistrāciju: www.balticdynamics.com.